- i shkëlqyer për mënjanimin e yndyrave, krijon shumë shkumë, ndërsa aroma e tij e mënjanon aromën e keqe nga enët tuaja.

- pH neutral

- i tretshëm nga aspekti biologjik

- me formulën e provuar i pastron papastërtitë nga të gjitha llojet e enëve (enë plastike, qelqi, inoksi etj.)


Paketimi: 500 ml, 20/1

MIL - DETERGJENT I BARDHË  
PËR LARJE ENËSH
MIL - DETERGJENT NË FORMË
BALSAMI PËR LARJE ENËSH

- kombinim i shkëlqyer për enë të pastra dhe duar të buta.

- përmban përbërës të zgjedhur me kujdes, që e ruajnë lëkurën e duarve dhe e pengojnë tharjen e saj. I përshtatshëm për personat me lëkurë delikate.


Paketimi:  500ml , 1000ml,  12/1

MIL - DETERGJENT I
GJELBËR PËR LARJE ENËSH

- i mënjanon shpejtë dhe lehtë edhe papastërtitë më të mëdha;

- dallohet për aromën e freskët të limonit të gjelbër;

- vepron kundër baktereve;

- i mënjanon aromat e këqija nga lavamani;

- me përdorimin e një sasie më të vogël të detergjentit gjatë larjes arrihen efekte shumë të mira.


Paketimi:  500ml , 1000ml,  12/1

MIL PORTOKALLI -
DETERGJENT PËR
LARJE ENËSH

Me aromë të këndshme portokalli, gjatë larjes krijon shumë shkumë dhe i mënjanon me sukses aromat dhe njollat e enëve.


Paketimi:  500ml ,  12/1

Për kënaqësi të plotë gjatë larjes së enëve...

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.

HAPI I PARË PËR SHTËPI TË PASTËR