MIL-PASTË ABRAZIVE

- me aromë të freskët limoni, kombinimi i abrazivit të butë dhe përbërësve aktivë i mënjanon njollat më të mëdha, pa i dëmtuar sipërfaqet që pastrohen.

- përdoret për larjen e duarve, në industri dhe në shtëpi. Preparati është efikas për pastrimin e pllakave qeramike, vaskave, lavamanëve dhe enëve të ndryshme.


Paketimi: 500 g, 12/1

MIL PËR XHAMA

- për shkëlqim të lart dhe pa gjurmë gjatë fshirjes, e lehtëson në maksimum procesin e pastrimit.

- preparat i lëngshëm për pastrimin e të gjitha sipërfaqeve të qelqit, dritareve, ekraneve të televizorëve, xhamave të automjeteve, pasqyrave, sipërfaqeve qeramike dhe sipërfaqeve plastike.

- preparati vepron si dezinfektues dhe i mënjanon bakteret e sipërfaqeve që pastrohen.


Paketimi: 530 ml (shishe qelqi me pompë; shishe qelqi rezervë). 12/1

MIL-POLITURË PËR MOBILJE

- preparat i lëngshëm për pastrimin dhe mirëmbajtjen e pastërtisë së sipërfaqeve të drurit, të cilëve u jep shkëlqim të lart dhe aromë të këndshme.

- nuk lë gjurmë gjatë fshirjes.

- përdoret për pastrimin dhe mirëmbajtjen e pastërtisë së sipërfaqeve të drurit dhe sipërfaqeve ultrapas.


Paketimi:

- 250 ml, 12/1

- 500 ml me pompë, 12/1

- 500 ml rezervë, 12/1

MIL PËR KUZHINA

- preparat i lëngshëm për pastrimin e sipërfaqeve punuese në kuzhinë, për elementet e kuzhinës dhe pllakat qeramike. Me efikasitet të lart i mënjanon aromat dhe papastërtitë, duke lënë shkëlqim pa gjurmë gjatë fshirjes.

- vepron kundër baktereve dhe bën dezinfektim të sipërfaqeve të kuzhinës.

Përdorimi: për të gjitha llojet e sipërfaqeve të kuzhinës: sipërfaqe qeramike, materialet artificiale dhe sipërfaqet me ultrapas, emajl dhe çelik që nuk ndryshket.


Paketimi: 500 ml me pompë, 12/1

- preparat i lëngshëm për pastrimin e banjave. I mënjanon mirë dhe shpejtë mbetjet gëlqerore dhe papastërtitë e mëdha. Ky preparat është ideal për pastrimin e lavamanëve, vaskave, kabinave të dushit, pllakave qeramike, guacave të WC-së dhe çezmave.

Përdorimi: për të gjitha sipërfaqet e banjave: sipërfaqet me emajl, qeramike, armaturat deh sipërfaqet plastike.


Paketimi: 500 ml me pompë, 12/1

MIL PËR BANJA

- preparat efikas për pastrimin e yndyrave nga furrat, zgarrat dhe aparatet e tjera për gril.

- i pastron shpejtë dhe mirë yndyrat e djegura dhe të thara. Gjatë pastrimit nuk i dëmton sipërfaqet dhe shpëlahet lehtë.


Paketimi: 220 ml, 12/1

MIL PËR FURRA
Për shtëpi shumë të pastër dhe me shkëlqim...

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.

HAPI I PARË PËR SHTËPI TË PASTËR