MIL-SHAMPO THUPRE

- me ekstrakt natyral thupre, për të gjitha llojet e flokëve;

- mund të përdoret nga e gjithë familja, ndërsa me vetitë e lehta, pa shkaktuar irritime dhe me aromën e freskët është efikas gjatë kohës së larjes së flokëve dhe pas larjes, duke i përforcuar dhe duke u kujdesur për të njëjtat;

- dallohet për ambalazhin e thjeshtë, cilësinë, përdorimin universal dhe çmimin e ri.


Paketimi: 250 ml,  20/1

- regjenerator universal për flokë, me provitaminë.

- aplikohet në të gjithë flokët, ndërsa 1-2 minuta më vonë duhet shpëlarë mirë.

- për të gjitha llojet e flokëve.


Paketimi: 250 ml, 20/1

MIL-BALSAM
REGJENERATOR
MIL-SAPUN I LËNGSHËM  

- preparat i lehtë me glicerinë, i përshtatshëm për larjen e duarve, fytyrës dhe trupit;

- nuk e than lëkurën dhe e bën të butë dhe të lëmuar.

- e pengon zhvillimin e mikroorganizmave në lëkurë.

- nuk e than lëkurën dhe nuk shkakton irritime.

- Lule mali-me aromën e freskët të lules së malit

- Aloe vera-me ekstrakt aloe vere


-1000 ml; 6/1

-400 ml me pompë; 12/1

-400 ml rezervë; 12/1

Për mbrojtje të plotë kundër baktereve,
të mirë për lëkurën tuaj

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.

HAPI I PARË PËR SHTËPI TË PASTËR