MIL-ZBUTËS RROBASH

- detergjent i lëngshëm për larjen e rrobave me dorë ose me lavatriçe.

- Mil-zbutës rrobash me aromë trëndafili - futeni aromën dhe freskinë e trëndafilit të majit në shtëpinë tuaj.

- Mil-zbutës rrobash me aromë lule vjollce - veshjeve tuaja ua jep aromën e mrekullueshme të lules së vjollcës, që çel në vjeshtë.

Me larjet e shpeshta veshjet e humbin elasticitetin dhe nuk hekurosen lehtë, ndërsa rrobat sintetike ngjiten në lëkurë. Me përdorimin e zbutësit të rrobave Mil këto probleme mund të mënjanohen, ndërsa veshjet tuaja do të jenë rehatshme, të buta dhe me aromë të këndshme. Mil e neutralizon elektricitetin statik të veshjeve.


Paketimi: 1000 ml, 6/1

- detergjent i lëngshëm pa fosfat për larje me dorë dhe me makinë të rrobave të bardha dhe me ngjyra;

- nuk i dëmton fijet dhe ngjyrën e veshjeve;

- mundëson larje ekonomike, kursen kohë dhe energji;

- nuk nevojiten paralajmërime;

- për dallim nga detergjentet në formë pluhuri, ky detergjent përmban sasi më të mëdha komponentësh aktive, që do të thotë se nevojitet më pak detergjent për të fituar rezultatet të njëjta gjatë larjes;

- përdoret për larjen e rrobave me pambuk, me materiale sintetike dhe me materiale të përziera;

- detergjenti është i shkëlqyer për mënjanimin e njollave sepse i pastron gjatë procesit të larjes;

- detergjenti i bën rrobat më të buta;

- i ruan ngjyrat e veshjeve.


Paketimi: 1500 ml, me top dhe refill, 4/1

MIL - DETERGJENT I
LËNGSHËM PËR VESHJE
MIL-PASTË UNIVERSALE

-  preparat universal pa abrazivë, me aromë të freskët, i dedikuar për larje me dorë të të gjitha sipërfaqeve tekstile rezistente ndaj ujit në një shtëpi. Preparati është i shkëlqyer për higjienën e përditshme. Mund të përdoret i holluar dhe i paholluar, në varësi të materialeve që duhen pastruar.

- përdoret për pastrimin e tapetave, garniturave dhe këllëfëve të sediljeve të automjeteve.


Paketimi: 400 g, 12/1

Mundësojnë butësi të jashtëzakonshme dhe aromë të fortë...

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.

HAPI I PARË PËR SHTËPI TË PASTËR