Me përdorimin e rregullt xheli i mënjanon mbetjet gëlqerore dhe e parandalon krijimin e shtresave të reja të këtyre mbetjeve. Preparati vepron kundër baktereve dhe dallohet për aromën e këndshme.

- Oqean fresh-me aromën e freskisë së detit;

- Grin fresh-me aromën e gjelbërimit pranveror;

- për mirëmbajtje të përditshme të guacës së WC-së;

- përdoret për mirëmbajtjen e higjienës së guacës së WC-së, ndërsa me formulën e tij në të njëjtën kohë pastron dhe e pengon krijimin e gurëve gëlqerore, dezinfekton dhe e freskon ambientin për një kohë të gjatë pas çdo përdorimi.


Paketimi: 150 ml (refil-12/1, mbajtës xheli-9/1)

MIL-XHEL PËR WC
Për shtëpi shumë të pastër dhe me shkëlqim...

Copyright © Hemiks, 2012  All rights reserved.

HAPI I PARË PËR SHTËPI TË PASTËR